Kuře tikka masala z pomalého hrnce

Reklama

Ingredience

Koření

Na ozdobení

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do pomalého hrnce dejte kuřecí prsa, rajčata, kokosové mléko, cibuli, česnek, zázvor a koření (pouze 2/3 množství garam masala, zbytek nechte až na konec).
2.
Dobře promíchejte a vařte 8 hodin na první stupeň.
3.
Nakonec přimíchejte zbylé množství garam masala, promíchejte a podávejte s rýží zdobené čerstvým koriandrem.

Od: BunTom, 23.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 8 min příprava
8 hod vaření
8 hod 5 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
654.26 kcal
Protein
42.00 g
Sacharidy
z toho cukr
71.15 g
5.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.60 g
15.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama