Koprová polévka s bešamelem
- Přidat foto
-
Reklama
Česká klasika může chutnat hebce a krémově, když ji připravíte na bešamelovém základu. Taková polévka zachutná i dětem, které jinak koprovku v oblibě příliš nemají.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Rychle mícháme a až mouka mírně zhnědne, zaléváme pomalu mlékem. Umícháme na kaši.
2.
Doléváme vodou do požadovaného objemu a základ rozmícháme do hladka.
3.
Přidáme na kostičky nakrájené oškrábané brambory a sterilovaný kopr. Vaříme do změknutí brambor.
4.
Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
241.40 kcal |
Protein |
5.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.12 g
4.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.38 g
5.11 g
|
Reklama
Reklama