Mozzarella v oleji
- Přidat foto
-
Reklama
Nakládané sýry jsou výbornou pochoutkou k vínu a pivu. Nakládat se dá téměř každý sýr, a proto vám doporučuji vyzkoušet mozzarelu, která chutná po čerstvých bylinkách a zároveň je ostrá po čili papričkách.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Sýr si nakrájíme na kousky. Cibuli s česnekem na jemné plátky a chilli papričku nakrájíme na kolečka.
2.
Suroviny vyrovnáme do sklenice, přidáme kapary, osolíme, opepříme.
3.
Nasekáme si bylinky na drobno, ale necháme si i větvičku rozmarýnu a tymiánu na ozdobu. Zbytek přidáme k sýru a zalijeme olejem. Opatrně promícháme a dáme uležet na dva dny do chladna.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,609.73 kcal |
Protein |
35.73 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.47 g
4.22 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
159.80 g
27.97 g
|
Reklama
Reklama