Nakládaný romadur
- Přidat foto
-
Reklama
Nakládaný romadur je tradiční český sýrový pokrm, který se vyznačuje pikantní a výraznou chutí. Romadur, sýr s měkkou konzistencí a výrazným aroma, se nakládá do kořeněného oleje s cibulí a dalšími ingrediencemi, které mu dodají intenzivní chuť. Je ideální k pivu nebo jako pochoutka na chlebíčky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Romadur nakrájíme na plátky, vložíme do misky.
2.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, česnek a chilli papričku.
3.
Vložíme všechno koření, zalijeme olejem a dobře promícháme.
4.
Přendáme do uzavíratelné sklenice a necháme v lednici uležet 2-3 dny.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem a naloženou feferonkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
174.76 kcal |
Protein |
12.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.18 g
3.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.25 g
6.51 g
|
Reklama
Reklama