Nakládaný romadur

Nakládaný romadur je tradiční český sýrový pokrm, který se vyznačuje pikantní a výraznou chutí. Romadur, sýr s měkkou konzistencí a výrazným aroma, se nakládá do kořeněného oleje s cibulí a dalšími ingrediencemi, které mu dodají intenzivní chuť. Je ideální k pivu nebo jako pochoutka na chlebíčky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Romadur nakrájíme na plátky, vložíme do misky.
2.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, česnek a chilli papričku.
3.
Vložíme všechno koření, zalijeme olejem a dobře promícháme.
4.
Přendáme do uzavíratelné sklenice a necháme v lednici uležet 2-3 dny.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem a naloženou feferonkou.

Od: Petuler, 13.10.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
174.76 kcal
Protein
12.71 g
Sacharidy
z toho cukr
7.18 g
3.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.25 g
6.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama