Naložené tvarůžky
- Přidat foto
-
Reklama
Naložené tvarůžky jsou delikatesou, které můžeme podávat jako chuťovku nebo s čerstvým pečivem jako hlavní chod. Můžeme je naložit s bylinkami nebo feferonkami.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Tvarůžky si rozložíme na talíř. Posypeme kmínem, paprikou, tymiánem a opepříme.
2.
Cibuli si nakrájíme na proužky. Česnek nakrájíme na plátky.
3.
Do čisté sklenice skládáme tvarůžky střídavě s cibulí, česnekem, chilli papričkami a zalijeme olejem tak, aby tvarůžky byly ponořeny.
4.
Uzavřeme, uskladníme v pokojové teplotě. Většinou jsou hotové za 5 dnů. Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
210.16 kcal |
Protein |
39.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.57 g
4.78 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.58 g
0.82 g
|
Reklama
Reklama