Rybičková pomazánka s olivami a jarní cibulkou
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná pomazánka, která se hodí na chuťovky. Díky olivám a jarní cibulce už není potřeba žádná další ozdoba. Vypadá hezky, mazat se může na bagety, rohlíky, veku i běžný chléb.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do vyšší misky dáme obsah rybičkové konzervy, přidáme máslo a pomazánkové máslo. Prošleháme tyčovým mixérem. Důkladně šleháme do pěny.
2.
Ochutíme worcesterem, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Znovu prošleháme.
3.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a pokrájené olivy.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
123.03 kcal |
Protein |
3.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.75 g
0.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.40 g
6.69 g
|
Reklama
Reklama