Pikantní cizrna
- Přidat foto
-
Reklama
Pikantní cizrna se skvěle hodí k pivu a vínu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu si propláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme na mírném ohni do změknutí. Zhruba 1 hodinu. Scedíme a necháme vychladnout.
2.
Studenou cizrnu si vložíme do misky, přidáme olej, sůl a ostatní koření. Promícháme.
3.
Na plech si dáme pečící papír a cizrnu na něj rovnoměrně navrstvíme.
4.
Vložíme do trouby a pečeme při teplotě 170 stupňů zhruba 40 minut.
5.
Během pečení několikrát promícháme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 2 hod vaření 2 hod 5 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
178.06 kcal |
Protein |
8.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.69 g
4.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.18 g
0.63 g
|
Reklama
Reklama