Kotleta v bramboráku
- Přidat foto
-
Reklama
Bramboráky jsou velmi oblíbeným pokrmem. Máme je rádi samotné, s uzeninou, sýrem, plněné a skvělou pochoutkou jsou řízky přímo v bramborovém těstě.
Reklama
Ingredience
Těsto na bramboráky
Postup přípravy
1.
Brambory si oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Přidáme sůl, pepř, vejce, mouku, prolisovaný česnek, majoránku a podle potřeby strouhanku. Dobře promícháme.
3.
Plátky kotlety si opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme.
4.
V pánvi si rozehřejeme větší množství oleje. Lžíci nandáme těsto do pánve a uhladíme na placku o velikosti kotlety.
5.
Na placku položíme kotletu a opět nandáme bramborové těsto, tak aby jsme měli řízek celý v těstě.
6.
Smažíme pomalu z obou stran do zlatova. Podáváme se zeleninou a cibulkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
475.87 kcal |
Protein |
42.52 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
39.39 g
1.26 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.04 g
3.06 g
|
Reklama
Reklama