Slaný závin se zelím a klobásou
- Přidat foto
-
Reklama
Recepty z listového těsta jsou velmi oblíbené, nejen pro svoji chuť ale taky pro snadnou přípravu. Tento závin se skvěle chodí k popíjení piva.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Připravené těsto si rozložíme na plát.
2.
Kysané zelí si vymačkáme a překrájíme na menší kousky. Poté navrstvíme na těsto.
3.
Klobásy a slaninu si nakrájíme na drobné kostičky a vsypeme na zelí.
4.
Těsto si smotáme do závinu. Přendáme na plech. Potřeme rozkvedlaným vejcem, posypeme semínky a dáme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme do zlatova zhruba 25 minut.
5.
Upečené vyndáme z trouby, necháme vychladnout a krájíme na kousky.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 25 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
270.28 kcal |
Protein |
6.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.35 g
1.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.73 g
4.86 g
|
Reklama
Reklama