Špenátový závin
- Přidat foto
-
Reklama
Když jsem byla malá, tak když se máme zeptala, co chceme upéct, vždy jsem odpověděla štrůdl. Ale tak nějak mám stejně nejradši slaná jídla, víc než sladká. Z toho zase vznikl nápad, udělat si štrůdl „naslano“. Určitě vyzkoušejte 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupeme si cibuli a nakrájíme na malé kostičky. Hodíme si na pánev a s troškou oleje necháme zesklovatět.
2.
Mezitím si uzené tofu nastrouháme na jemném struhadle.
3.
Poté přidáme tofu k cibulce, přihodíme koření a lahůdkové droždí (kdo ho miluje, tak nemusí šetřit 🙂 , dosolíme a opepříme.
4.
Když se tofu začne trošičku opékat, přidáme špenát a zakápneme citrónovou šťávou.
5.
Až špenát zvadne, cca po 5 minutách, vypneme plamen.
6.
Rozválíme těsto, pokud jste líní jako já, koupíte těsto, které už je připravené jen rozbalíte 🙂
7.
Naneseme doprostřed rozváleného těsta směs, pak zabalíme, potřeme trochou oleje a dáme péct do trouby cca 20 minut na 180°C hezky do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
332.48 kcal |
Protein |
11.10 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.22 g
1.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.88 g
2.78 g
|
Reklama
Reklama