Lečo bez zavařování
- Přidat foto
-
Reklama
Lečo bez zavařování je velmi jednoduché na přípravu a uskladnit jej můžete v lednici nebo ve sklepě. Chuťově je pikantní po použité hořčici a velkou výhodou je, že jej nemusíte zavařovat.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Všechnu zeleninu si dobře omyjeme a nakrájíme. Papriky před krájením vydlabeme.
2.
Vložíme do většího hrnce, přidáme sůl, cukr, olej a přivedeme k varu. Vaříme zhruba 15-20 minut.
3.
Před koncem varu přidáme hořčici, zamícháme a ještě horké plníme do čistých, suchých sklenic.
4.
Dobře zavíčkujeme a dnem vzhůru necháme vychladnout. Poté sklenice uložíme do chladna.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 7 × sklenic ( menších) |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × sklenic ( menších) = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × sklenic ( menších) |
Energetická hodnota |
249.47 kcal |
Protein |
4.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.73 g
13.43 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.88 g
1.93 g
|
Reklama
Reklama