Tiramisu z pomazánkového másla
- Přidat foto
-
Reklama
Česká verze oblíbeného italského dezertu, který milují snad všichni.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dortovou formu si vyložíme pečicím papírem. Poté si uvaříme silnou kávu a přidáme do hrnku 2-3 lžičky rumu. Na dno formy vyskládáme piškoty, které předtím namočíme do kávy s rumem.
2.
Poté si vyšleháme 2 šlehačky, přidáme dvě pomazánková másla a dvě skleničky moučkového cukru.
3.
Tuto hmotu potom natřeme na piškoty, poté dáme znovu vrstvu piškotů a stále střídáme až horní vrstvu bude tvořit krém.
4.
Na závěr posypeme vrchní vrstvu krému hořkým kakaem a dáme do lednice ztuhnout.
5.
Ideální je podávat tiramisu na druhý den. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
544.46 kcal |
Protein |
7.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
58.21 g
43.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.05 g
20.34 g
|
Reklama
Reklama