Smažená niva
- Přidat foto
-
Reklama
Smažená niva je obměnou klasického smaženého sýru. Nivu před smažením můžeme potřít česnekem nebo obalit ve slanině. Podáváme s vařeným bramborem, zeleninou a domácím dipem nebo tatarskou omáčkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky nivy, obalíme nejdříve v hladké mouce, poté v rozšlehaném vejci a ve strouhance.
2.
Tento postup zopakujeme ještě jednou, aby jsme měli sýr dobře obalený a při smažení nevytékal.
3.
V menším hrnci si rozehřejeme dostatečné množství oleje na smažení a sýr do něho vložíme.
4.
Smažíme pozvolna z obou stran dozlatova. Po usmažení ihned podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
312.34 kcal |
Protein |
11.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.09 g
1.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.20 g
7.12 g
|
Reklama
Reklama