Tortilla s ledovým salátem a černou čočkou
- Přidat foto
-
Reklama
Doma připravená tortillová placka je krásně křupavá a s chutí si ji dáte i příští den. Tortilly jsou výbornou alternativou ke klasickému pečivu. Můžete si je chystat na cesty i jako pohoštění pro hosty. V takovém případě je propékejte velmi krátce. Budou méně křupavé, ale nebudou se lámat a lépe se balí. Osobně se přikláním k hodně křupavé i když lámavé variantě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dáme vařit černou čočku, kterou jsme měli několik hodin namočenou ve studené vodě.
2.
Omyjeme salát a nakrájíme na drobné kousky.
3.
V misce smícháme jogurt, prolisovaný česnek, sůl a pepř.
4.
Na tortillu dáme salát, uvařenou černou čočku a oba plátky šunky. Zalejeme dresinkem a zabalíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
264.51 kcal |
Protein |
12.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.90 g
4.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.44 g
2.59 g
|
Reklama
Reklama