Rukolové šťouchané brambory
- Přidat foto
-
Reklama
Vařené brambory jako příloha? Můžete vyzkoušet skvělou obměnu. Peprná rukola se k bramborám dobře hodí a obyčejná příloha bude ihned neobyčejnou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory uvaříme se solí.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dozlatova.
3.
Rukolu opláchneme a přesekáme na několik částí.
4.
Vařené brambory prošťoucháme s cibulí a sádlem, nakonec přimícháme rukolu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
982.45 kcal |
Protein |
20.66 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
148.55 g
16.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.78 g
10.37 g
|
Reklama
Reklama