Bramboráky
- Přidat foto
-
Reklama
Bramboráky jsou oblíbené především u mužů. Jejich příprava je náročná především proto, že je nutné nastrouhat brambory ručně. Nicméně výsledkem je skvělý a sytý oběd či večeře, a i jeden bramborák vás zasytí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve oloupeme a nastrouháme brambory.
2.
Smícháme je s prolisovaným česnekem. Přidáme sůl, pepř a majoránku.
3.
Nakonec dohustíme těsto moukou.
4.
Na pánev si připravíme olej a necháme ho rozehřát.
5.
Těsto pak naběračkou lijeme na pánev a roztíráme do krajů
6.
Smažíme každou stranu bramboráku do zlatova. Na talíř si připravíme ubrousky a vysušíme bramborák od oleje z obou stran.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 1 hod vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 6 × ks |
Autor: | Marie |
Cena ingrediencí: | 1 × ks = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × ks |
Energetická hodnota |
154.02 kcal |
Protein |
5.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.80 g
0.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.68 g
0.51 g
|
Reklama
Reklama