Špekáčkové bramboráky

Všemi milované voňavé a křupavé bramboráky mohou být ještě lepší. Zkuste nakrájet špekáčky na drobné kousky, osmahnout na pánvi a zalít bramborákovým těstem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špekáčky nakrájíme na drobné kousky a dáme stranou.
2.
Brambory oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vymačkáme a vylijeme přebytečnou tekutinu, zalejeme mlékem.
3.
Smícháme s prolisovaným česnekem, kořením a ostatními ingrediencemi. Soli se není třeba bát, dávám 1 lžíci.
4.
Na pánev dáme sádlo a před každou plackou mírně osmahneme část (asi hrst) špekáčků. Osmahnuté špekáčky zaléváme bramborákovým těstem a smažíme z obou stran.

Od: Iva V, 28.2.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
494.68 kcal
Protein
16.12 g
Sacharidy
z toho cukr
66.71 g
5.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.42 g
5.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama