Vepřová směs v bramboráku
- Přidat foto
-
Reklama
Perfektní kombinací je výrazná chuť bramborové placky, šťavnatého vepřového masa a červených paprik. Vyzkoušejte ji.
Reklama
Ingredience
Bramborák
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Cibuli na kostičky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli. Přidáme vepřové nudličky, ochutíme kořením a dobře promícháme. Podlijeme vodou a dusíme alespoň 1 hodinu.
2.
Papriku nakrájíme na proužky a po hodině dušení přidáme k masu. Dusíme společně do změknutí papriky. Hotovou směs ochutíme solí a pepřem a vypneme.
3.
Připravíme si bramborák. Oškrábeme brambory, nastrouháme, zalijeme mlékem. Ochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Majoránku promneme v dlaních. Přidáme vejce a mouku. Důkladně promícháme, necháme chvíli v pokojové teplotě.
4.
Rozehřejeme olej a smažíme placky dozlatova. Hotové placky naplníme vepřovou směsí a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
497.56 kcal |
Protein |
32.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
45.97 g
8.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.17 g
6.08 g
|
Reklama
Reklama