Bramborák s uzeným masem
- Přidat foto
-
Reklama
Výrazně kořeněný bramborák, doplněný uzeným masem je chutnou večeří. Nesmí k němu chybět kyselý zelný salát a sklenka vína.
Reklama
Ingredience
Na smažení
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Necháme chvíli v pokojové teplotě a několikrát vymačkáme vodu. Po vymačkání zalijeme trochou mléka, aby brambory nezhnědly.
2.
Uzené maso nakrájíme na kostičky, přidáme k bramborům spolu s olejem, vejci a moukou.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Smažíme na oleji do křupava.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
564.82 kcal |
Protein |
15.46 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
51.78 g
2.21 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.66 g
5.73 g
|
Reklama
Reklama