Cuketové bramboráky se sýrem a klobáskou
- Přidat foto
-
Reklama
Zdravější verze klasického bramboráku. Jelikož tady máme cuketovou sezónu a spousta z nás přemýšlí, jak vlastně tu cuketu udělat, aby chutnala i těm, kteří ji zrovna oblíbenou nemají. Vyzkoušejte tento recept, kdy i zarytí odpůrci cukety ji vlastně vůbec nepoznají.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nastrouháme cuketu na hrubém struhadle (neoloupanou), společně s eidamem. Klobásu nakrájíme na kostičky a přidáme k cuketě.
2.
Do nastrouhané směsi rozklepneme vejce, přidáme všechno koření a prolisovaný česnek.
3.
Zahustíme celozrnnou moukou podle potřeby. Pořádně promícháme.
4.
Rozpálíme olej na pánvi a děláme menší bramboráčky do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
489.04 kcal |
Protein |
26.08 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.06 g
7.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.13 g
12.72 g
|
Reklama
Reklama