Bramborák s romadurem
- Přidat foto
-
Reklama
Smažený, křupavý bramborák a na něm výborný, aromatický romadur. Skvělá večeře, ke které nesmí chybět sklenice vychlazeného piva. Romadur má výraznou chuť, proto bramborákové těsto musí být jemnější než tradiční bramborák.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a vylijeme. Přidáme prolisovaný česnek, a koření.
2.
Smícháme s olejem, vejci a polohrubou moukou. Pokud je těsto příliš husté, vlijeme trochu mléka.
3.
Smažíme na sádle do zlatova z obou stran. Vypneme pánev a nakrájíme romadur. Poklademe bramborák a přiklopíme poklicí.
4.
Necháme pár minut rozehřát a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
615.93 kcal |
Protein |
20.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
62.63 g
2.45 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.01 g
8.77 g
|
Reklama
Reklama