Ovesná polévka s pohankou a sýrem

Krásně hustá polévka, která zahřeje a zasytí. Rozpuštěný sýr z ní dělá dokonalou dobrotu.

Reklama

Ingredience

Na posypání

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rozehřejeme olej, opražíme trochu ovesné vločky. Přidáme mraženou zeleninovou směs a promícháme. Zalijeme vodou a vaříme.
2.
Do vroucí polévky přidáme pohanku a zeleninový bujón. Dochutíme vegetou.
3.
Vaříme do změknutí pohanky. Pak vypneme a necháme alespoň 1 hodinu. Ovesné vločky krásně polévku zahustí.
4.
Před podáváním přihřejeme a do každé porce přidáme při servírování nastrouhaný sýr.

Od: Iva V, 7.7.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
210.74 kcal
Protein
7.37 g
Sacharidy
z toho cukr
14.41 g
0.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.30 g
4.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama