Květáková polévka s ovesnými vločkami a žlutým hrachem
- Přidat foto
-
Reklama
Květák je úžasný a v polévce si snadno pohlídáte, aby se vám nerozvařil. V kombinaci s luštěninou a ovesnými vločkami máte výbornou a výživnou polévku. Ani nemusíte přidávat pečivo a chutná a rychlá večeře je na světě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Žlutý hrách namočíme na 2 hodiny do vody. Poté dáme vařit na 20 minut.
2.
Na rozehřátém sádle opečeme ovesné vločky, zasypeme vegetou a promícháme. Zalejeme vodou a přidáme omytý a na růžičky rozebraný květák. Vaříme asi 10 minut.
3.
Přilejeme uvařený hrách i s vývarem a promícháme. Vaříme do změknutí květáku.
4.
Ochutnáme, a pokud je třeba přisolíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
197.68 kcal |
Protein |
7.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.25 g
1.75 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.77 g
2.77 g
|
Reklama
Reklama