Květáková polévka s vejcem a slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Květáková polévka, která není zahuštěná moukou, a proto je vhodná i pro lidi, kteří se stravují low carb a nebo bez lepku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostičky, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a květák nasekaný na kousky.
2.
Po opražení zalijeme vývarem a přikryjeme poklicí. Necháme vařit asi 15 minut.
3.
Poté odstavíme a přidáme tavený sýr, smetanu, sůl, vegetu, česnek a mixérem rozmixujeme na krém.
4.
Plátky slaniny si opečeme. Vařené vejce oloupeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
648.94 kcal |
Protein |
22.10 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.40 g
10.54 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
54.08 g
24.92 g
|
Reklama
Reklama