Květáková polévka s uzeninou
- Přidat foto
-
Reklama
Kombinace květáku, cizrny a uzeniny vás příjemně překvapí. Velký hrnec polévky připravíte snadno, stačí jen pár základních ingrediencí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu namočíme přes noc. Slijeme vodu, dáme novou, osolíme a uvaříme do změknutí.
2.
Květák opláchneme a nakrájíme na menší kousky.
3.
V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme mouku a necháme zpěnit. Za stálého míchání zaléváme vodou.
4.
Přidáme bujón, květák, uvařenou cizrnu a uzeninu. Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Uvaříme do změknutí květáku.
5.
Nakonec ochutíme rozetřenou majoránkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 30 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
215.79 kcal |
Protein |
9.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.61 g
3.37 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.44 g
2.23 g
|
Reklama
Reklama