Květáková polévka s uzeninou

Kombinace květáku, cizrny a uzeniny vás příjemně překvapí. Velký hrnec polévky připravíte snadno, stačí jen pár základních ingrediencí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu namočíme přes noc. Slijeme vodu, dáme novou, osolíme a uvaříme do změknutí.
2.
Květák opláchneme a nakrájíme na menší kousky.
3.
V hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme mouku a necháme zpěnit. Za stálého míchání zaléváme vodou.
4.
Přidáme bujón, květák, uvařenou cizrnu a uzeninu. Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Uvaříme do změknutí květáku.
5.
Nakonec ochutíme rozetřenou majoránkou.

Od: Ráďa 78, 26.3.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
215.79 kcal
Protein
9.01 g
Sacharidy
z toho cukr
18.61 g
3.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.44 g
2.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama