Plněná vejce s balkánským sýrem
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbený předkrm, který se v české kuchyni připravuje ve stovkách různých kombinací. Tento je trochu netradiční. Vyzkoušejte variantu s balkánským sýrem.
Reklama
Ingredience
Na naplněná vejce
Postup přípravy
1.
Vejce uvaříme natvrdo a necháme zchladnout. Poté rozkrojíme na polovinu. Vytáhneme žloutky a v míse je smícháme s hořčicí a jogurtem.
2.
Přidáme změklé máslo a ochutíme worcesterem. Směs dáme do cukrářského pytlíku a vejce naplníme.
3.
Na vejce nasypeme balkánský sýr nakrájený na kostičky a nasekaný pórek.
4.
Dáme na chvíli vychladit a můžeme podávat s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
336.85 kcal |
Protein |
11.62 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.56 g
2.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.35 g
16.88 g
|
Reklama
Reklama