Vejce plněná uherskou pěnou
- Přidat foto
-
Reklama
Plněná vejce jsou vhodná jako lehký předkrm. Pomazánka je pikantní a má výraznou chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme na půl a vyndáme žloutky.
2.
Žloutky si vložíme do misky společně se žervé, máslem a uherákem. Tyčovým mixérem rozmixujeme do pěny. Kdo chce, může ochutit, já jsem už nic nepřidávala, potraviny jsou dost výrazné.
3.
Na talíř si nachystáme listy ledového salátu a prázdná vejce. Pěnu si dáme do zdobícího sáčku a vejce naplníme.
4.
Naplněná vejce ozdobíme červenou paprikou, jarní cibulkou a dáme vychladit do lednice. Po ztuhnutí můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
260.79 kcal |
Protein |
11.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.32 g
3.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.01 g
16.58 g
|
Reklama
Reklama