Česneková vejce
- Přidat foto
-
Reklama
Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
2.
Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
3.
Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
249.65 kcal |
Protein |
6.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.05 g
0.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.81 g
12.79 g
|
Reklama
Reklama