Vejce plněná pórkovou pomazánkou
- Přidat foto
-
Reklama
Plněná vejce se vždy hodí na oslavy a párty. Plnit můžete čímkoliv, vždy si pochutnáte a věřím, že své hosty překvapíte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vařená vejce si oloupeme, překrojíme podélně na půl a vydlabeme žloutky do misky.
2.
Ke žloutkům přidáme tvaroh, máslo, sůl, pepř a společně utřeme do hladké hmoty.
3.
Nakrájíme si pórek na jemné půl kolečka, přidáme do hmoty společně s majonézou. Promícháme a dochutíme.
4.
Vydlabaná vejce naplníme pomazánkou, ozdobíme a před podáváním necháme ztuhnout v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
410.83 kcal |
Protein |
19.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.61 g
3.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.68 g
15.13 g
|
Reklama
Reklama