Bylinkové pesto

Pesto jako dip, do těstovin a salátů,.. využití má hned několik 🙂

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kešu oříšky buď namočíme předem na 12 hodin, nebo zalijeme vroucí vodou a necháme 30 minut louhovat.
2.
Bazalku a petrželku omyjeme, vložíme do mixéru, přidáme olej, vodu, lahůdkové droždí, česnek, osolíme.
3.
Oříšky scedíme a ještě propláchneme, přidáme také do mixéru.
4.
Mixujeme několik minut, až bude pesto hladké.
5.
Můžeme přidat olej, pokud chcete pesto více mastnější.
6.
Pokud chcete pesto výraznější, dejte bazalky více než petrželky.

Od: Liška, 16.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
933.31 kcal
Protein
12.65 g
Sacharidy
z toho cukr
16.98 g
2.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
92.49 g
14.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama