Bylinkové pesto
- Přidat foto
-
Reklama
Pesto jako dip, do těstovin a salátů,.. využití má hned několik 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kešu oříšky buď namočíme předem na 12 hodin, nebo zalijeme vroucí vodou a necháme 30 minut louhovat.
2.
Bazalku a petrželku omyjeme, vložíme do mixéru, přidáme olej, vodu, lahůdkové droždí, česnek, osolíme.
3.
Oříšky scedíme a ještě propláchneme, přidáme také do mixéru.
4.
Mixujeme několik minut, až bude pesto hladké.
5.
Můžeme přidat olej, pokud chcete pesto více mastnější.
6.
Pokud chcete pesto výraznější, dejte bazalky více než petrželky.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
933.31 kcal |
Protein |
12.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.98 g
2.60 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
92.49 g
14.10 g
|
Reklama
Reklama