Libečkové pesto
- Přidat foto
-
Reklama
Libečkové pesto můžeme používat na dochucení polévek, masa, luštěnin, těstovin, salátů. Má velmi příjemnou výraznou chuť a v lednici nám vydrží několik týdnů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Listy libečku dobře opláchneme, osušíme a vložíme do mixéru.
2.
Přidáme česnek, mandle, sůl, olej a mixujeme. Je lepší nedělat úplnou pastu ale pesto nechat trochu hrubší s kousky.
3.
Pesto přendáme do dobře umyté sklenice, nahoru nalijeme trochu oleje a uzavřeme. Skladujeme v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
139.12 kcal |
Protein |
0.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.53 g
0.13 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.21 g
1.54 g
|
Reklama
Reklama