Špenátové lasagne s vepřovým masem

Lasagne jsou velmi jednoduché na přípravu a téměř není možné je pokazit. Vyzkoušejte je se špenátem a vepřovým masem. Vůbec není nutné je předvařovat!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na velkou a hlubokou pánev dáme olej a maso nakrájené na tenké nudličky. Restujeme s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 10 minut na mírnější teplotu.
2.
Poté přidáme do pánve špenát. Rozvaříme do změknutí. Pokud je třeba, přidáme sůl a pepř.
3.
Vše ochutnáme ještě předtím, než dáme zapéct do trouby.
4.
Troubu rozehřejeme na 180 stupňů.
5.
Do pekáče začneme vrstvit lasagne (tak, jak je vytáhneme z krabičky, suché) a špenátovou směs. Poslední vrstva musí být lasagne, poslední vrstvu namočíme. Mělo by to vyjít na 4 – 5 pater, podle velikosti pekáče.
6.
Podlijeme malou vrstvou vody a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů. Na posledních 10 minut posypeme strouhaným sýrem a pečeme bez poklice.

Od: Ráďa 78, 16.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
50 min vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
534.92 kcal
Protein
39.33 g
Sacharidy
z toho cukr
43.44 g
1.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.98 g
8.75 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama