Špenátové lasagne s vepřovým masem
- Přidat foto
-
Reklama
Lasagne jsou velmi jednoduché na přípravu a téměř není možné je pokazit. Vyzkoušejte je se špenátem a vepřovým masem. Vůbec není nutné je předvařovat!
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na velkou a hlubokou pánev dáme olej a maso nakrájené na tenké nudličky. Restujeme s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 10 minut na mírnější teplotu.
2.
Poté přidáme do pánve špenát. Rozvaříme do změknutí. Pokud je třeba, přidáme sůl a pepř.
3.
Vše ochutnáme ještě předtím, než dáme zapéct do trouby.
4.
Troubu rozehřejeme na 180 stupňů.
5.
Do pekáče začneme vrstvit lasagne (tak, jak je vytáhneme z krabičky, suché) a špenátovou směs. Poslední vrstva musí být lasagne, poslední vrstvu namočíme. Mělo by to vyjít na 4 – 5 pater, podle velikosti pekáče.
6.
Podlijeme malou vrstvou vody a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů. Na posledních 10 minut posypeme strouhaným sýrem a pečeme bez poklice.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 50 min vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 43 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
534.92 kcal |
Protein |
39.33 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
43.44 g
1.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.98 g
8.75 g
|
Reklama
Reklama