Lasagne Bolognese
-
+5
- Přidat foto
-
Reklama
Tradiční italské lasagne s boloňskou omáčkou. Recept předpokládá, že máte již boloňskou omáčku hotovou.
Reklama
Ingredience
Bašamel
Postup přípravy
1.
Nejprve si připravte bešamel. Do hrnce dejte studené mléko, přidejte mouku a metličkou rozmíchejte. Zapněte sporák a za stálého míchání nechte zhoustnout (5-10 minut).
2.
Poté sundejte ze sporáku, přimíchejte máslo a strouhaný parmazán.
3.
Rozehřejte troubu na 180°C a připravte si zapékací mísu.
4.
Na dno zapékací mísy natřete nejprve boloňskou omáčku, poté dejte vrstvu syrových lasagní.
5.
Postupujte tak, že dáte opět vrstvu boloňské omáčky, poté zalijete bešamelem a nastrouháte ještě trošku parmazánu. Poté pokračujete, horní vrstva je z boloňské omáčky, bešamelu a parmazánu.
6.
Pečte v troubě asi 45 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,049.05 kcal |
Protein |
42.85 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
73.28 g
10.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
64.15 g
7.63 g
|
Reklama
Reklama