Jablkové chutney/čatní
- Přidat foto
-
Reklama
Na jablkové čatní naleznete spoustu receptů. Tento je oblíbený u nás, protože máme rádi jen velmi mírně pálivé pokrmy. Proto jsme zkoušeli několik kombinací, až jsme došli k tomuto receptu. Čatní podáváme ke grilovanému masu nebo k sýrům.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Jablka okrájíme ze slupek a zbavíme jadřinců. Dáme do hrnce a podlijeme trochou vody. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a všechny ostatní suroviny. Česnek prolisujeme, zázvor nastrouháme najemno.
2.
Přivedeme k varu a poté vaříme na velmi mírném stupni. Směs bude jen probublávat. Pravidelně promícháváme.
3.
Až se směs rozvaří a zhoustne, naplníme ji do sklenic a zavaříme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 1 hod vaření 2 hod 30 min celkem |
Množství: | 10 × sklenice |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × sklenice = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × sklenice |
Energetická hodnota |
188.86 kcal |
Protein |
0.78 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.14 g
41.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.29 g
0.05 g
|
Reklama
Reklama