Rebarborové chutney se švestkami
- Přidat foto
-
Reklama
Rebarborové chutney se hodí skvěle ke grilovanému masu nebo sýru. Jeho chuť je ostrá a zároveň sladko-kyselá.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rebarboru si oloupeme, nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce.
2.
Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, nakrájené sušené švestky, chilli papričku zalijeme trochou vody a přivedeme k varu.
3.
Přilijeme ocet, přisypeme cukr, osolíme, opepříme a vsypeme hřebíček. Všechno vaříme zhruba 30 minut.
4.
Po uvaření rozmixujeme tyčovým mixérem a podle chuti dokořeníme. Dáme vychladit do lednice a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
73.35 kcal |
Protein |
1.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.48 g
11.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.20 g
0.08 g
|
Reklama
Reklama