Povidlový dip
- Přidat foto
-
Reklama
Povidlový dip je velmi výrazné chuti, proto se skvěle hodí ke grilovanému masu a sýru.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme máslo a vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Cibuli necháme zesklovatět, zasypeme třtinovým cukrem a necháme zkaramelizovat.
3.
Přidáme povidla, orestujeme, přilijeme víno s rumem.
4.
Necháme vyvařit na požadovanou hustotu a na konec zjemníme smetanou.
5.
Osolíme, opepříme, necháme vychladit a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 20 min vaření 22 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
250.74 kcal |
Protein |
1.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
37.23 g
34.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.30 g
5.23 g
|
Reklama
Reklama