Vaflový koláč s rybízem
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělý letní koláč, do kterého můžete použít drobné ovoce jako rybíz, borůvky či maliny. Příprava je snadná a kombinace tvarohu a ovoce nikdy nezklame.
Reklama
Ingredience
Vaflové těsto
Tvarohová náplň
Postup přípravy
1.
Nechte si změknout máslo. Oddělte žloutky a bílky. Bílky vyšlehejte se špetkou soli do tuhého sněhu.
2.
V jiné míse vyšlehejte žloutky, mléko a změklé máslo.
3.
Promíchejte mouku s práškem do pečiva a smíchejte se směsí.
4.
Připravte si rozmixovaný tvaroh s cukry a rybízem.
5.
Do těsta vmíchejte sníh a vlijte do vymazané a hrubou moukou vysypané koláčové formy.
6.
Lžící rozdělujte tvarohovou směs s ovocem, v těstě vzniknou malé hromádky.
7.
Pečte na 180 ° asi 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
372.71 kcal |
Protein |
9.44 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
57.96 g
35.06 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.16 g
6.39 g
|
Reklama
Reklama