Low carb koláč s jahodami
- Přidat foto
-
Reklama
Klasika. Dokážeme spořádat celý pekáč různých buchet, koláčů, šátečků. A pak? Je nám těžko, břicho „svítí“ jak červená na křižovatce a bez řádného pohybu to vidíme i na naší postavě. Jenže ke kávě většinou vždy sáhneme po něčem sladkém. To je jistě pravda. Ale jde to i jinak. Dnes úplně vypustíme mouku, tu bílou, klasickou, která nám zalepí žaludek a udělá v těle jen neplechu. Vyměníme ji za kokosovou a uvidíme, co se stane.
Reklama
Ingredience
-
- nebo
Postup přípravy
1.
Zapneme troubu na cca 160º C. Do větší mísy nasypeme kokosovou mouku, erythritol, kypřící prášek a promícháme. Dále nalijeme mléko, olej a rozklepneme celá vejce. Vše pomalu a důkladně mícháme, aby se nám všechny ingredience spojily. Pamatujte, že kokosová mouka absorbuje hodně vody a tak ji přilíváme postupně, až budeme mít takové tužší těsto.
2.
Na plech vyložený pečícím papírem, těsto nalijeme a rukama vyplníme všechny strany. Na připravené těsto dáme čerstvé, nakrájené jahody. Na jahody položíme kousky čokolády a „pocukrujeme“ kokosem. Pečeme asi 45 minut do zlatova.
3.
Nízkosacharidová dobrota je na světě. Pak už jen dobrá káva a odpolední pohoda.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Evánek |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
169.73 kcal |
Protein |
5.15 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.66 g
8.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.96 g
4.88 g
|
Reklama
Reklama