Špaldové celozrnné bulky
- Přidat foto
-
Reklama
Zdravé a chutné bulky, které můžete připravit dětem na svačinku do školy a nebo udělat jen tak na večeři.
Reklama
Ingredience
Na potření bulek
Na posypání
Postup přípravy
1.
Těsto si uděláme v domácí pekárně. Do do formy si nalijeme vlažné mléko, přidáme olej a sůl.
2.
Přisypeme mouky a rozdrobíme droždí. Pekárnu zapneme na program těsto.
3.
Hotové těsto si dáme na pomoučený vál a rozdělíme na 8 dílů.
4.
Vytvarujeme bulky a necháme ještě chvíli kynout.
5.
V hrníčku si rozkvedláme vejce a bulky důkladně potřeme.
6.
V další misce si smícháme ingredience na posypání a potřenou bulku namočíme do semínek.
7.
Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů zhruba 20 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
1 hod 10 min příprava 20 min vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
300.20 kcal |
Protein |
9.90 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
47.84 g
2.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.34 g
1.33 g
|
Reklama
Reklama