Tuňáková pomazánka se zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Tuňáka jsme do pomazánky začali míchat se zeleninou ve chvíli, kdy jsme chtěli pro děti rybí pomazánku, ve které by rybičková chuť nebyla tak výrazná. Pomazánka má jemnou chuť, hodí se jako základ na jednohubky a oblíbí si ji i děti.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme vejce. Necháme vychladnout, oloupeme, rozkrojíme a uvařené žloutky dáme do misky.
2.
Přidáme změklé máslo a perlu, tuňáka i s vlastní šťávou. Přidáme sýr.
3.
Zeleninovou směs vybíráme tak, aby nebyla s feferonkou. Vyklopíme do samostatné misky, polovinu zeleniny bez nálevu promixujeme tyčovým mixérem na pastu.
4.
Rozmixovanou pastu přidáme ke směsi tuňáka a vše prošleháme metličkami.
5.
Nakonec vmícháme nasekanou pažitku, ochutíme solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 13 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
148.07 kcal |
Protein |
4.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.38 g
1.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.95 g
6.30 g
|
Reklama
Reklama