Tuňáková pomazánka s vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Pomazánky jsou oblíbenou součástí pohoštění na každém rodinném setkání, v každém ročním období. Tato tuňáková přijde k chuti všem, kdo mají rádi ryby a výrazné chutě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Z tuňáka vylijeme přebytečný olej, vejce si nastrouháme na jemném struhadle, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
2.
Lučinu si smícháme s jogurtem, majonézou a hořčicí.
3.
Přidáme tuňáka a rozmícháme. Potom přidáme vejce a opět rozmícháme. Nakonec přidáme cibuli a opět rozmícháme.
4.
Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
5.
Podáváme na libovolném pečivu a můžeme dozdobit zeleninou. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 221 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
2,122.90 kcal |
Protein |
149.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.81 g
16.78 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
156.81 g
73.03 g
|
Reklama
Reklama