Magazín o jídle a zdravém životním stylu
Krutony: Nepodstatná drobnost, nebo pomyslná třešnička na dortu?
Zbytky chleba snadno proměníte v lahodné a křupavé krutony, které dodají šmrnc nejenom polévkám. A můžete je udělat na tisíce způsobů: velké, drobné, pikantní, máslové nebo třeba s čerstvými bylinkami.
Papírové utěrky: Co všechno zvládnete s kouzelnou ruličkou v kuchyni?
Nejenom první pomoc při rozlitém pití a v boji s mastnotou. Kuchyňské papírové utěrky jsou ve skutečnosti geniálně všestranné a mají mnohem širší uplatnění.
Vůně z trouby: Jak na lahodná pečená jablka
V chladných podzimních a zimních dnech čerstvě upečená jablka tělo krásně prohřejí. A nejen je, nasládlá chuť se skořicí totiž zaručeně potěší chuťové buňky. Naučte se připravovat pečená jablka plněná, stejně jako jednoduše rozkrájená na plátky či kostičky.
Jak odstranit staré etikety ze sklenic: Jde to i bez vztekání
Skleněné nádoby lze prakticky využít opakovaně. Co ale se starými etiketami? Při pokusu je odlepit po nich často zůstávají nevzhledné zbytky a také lepidlo. Máme pro vás 10 tipů, jak je odstranit a zároveň si ušetřit čas i nervy.
Jak zpracovat přezrálé banány
Přezrálé banány – s tím se ve své domácnosti setkal snad každý z nás. Místo toho, abyste je vyhodili, můžete je využít k přípravě lahodných a zdravých pokrmů. Zde je několik kreativních způsobů, jak banány zpracovat.