Losos na teplém zelném salátu
- Přidat foto
-
Reklama
Výbornou přílohou k lososovi jsou nejrůznější saláty. Když si chcete vychutnat rybu teplou, je třeba sáhnout i po teplém salátu. Zelný se žampiony chutná výborně!
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Lososa osolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Chvíle necháme v pokojové teplotě.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme 4 minuty. Restujeme na střední teplotě.
3.
Hotového lososa vyjmeme. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut. Přidáme zelí a restujeme dalších 5 minut.
4.
Lososa vrátíme na pánev, krátce prohřejeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 53 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.01 kcal |
Protein |
23.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.97 g
5.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
36.76 g
17.71 g
|
Reklama
Reklama