Losos se žampiony a smetanovým přelivem

Výborný losos nepotřebuje příliš mnoho dochucovadel. Jemná smetanová omáčka se žampiony je to pravé. A víte, jak často by měla být ryba na našem stole? Alespoň dvakrát týdně!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
2.
Rozehřejeme na pánvi máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme asi 4 minuty. Vše na střední teplotu.
3.
Opečeného lososa dáme stranou. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut.
4.
Do smetany vmícháme mouku a přilejeme k cibuli a žampionům.
5.
Podáváme s vařeným bramborem.

Od: Iva V, 24.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 64 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
778.53 kcal
Protein
25.87 g
Sacharidy
z toho cukr
15.18 g
8.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
67.79 g
39.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama