Losos se žampiony a smetanovým přelivem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný losos nepotřebuje příliš mnoho dochucovadel. Jemná smetanová omáčka se žampiony je to pravé. A víte, jak často by měla být ryba na našem stole? Alespoň dvakrát týdně!
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Lososa osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
2.
Rozehřejeme na pánvi máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme asi 4 minuty. Vše na střední teplotu.
3.
Opečeného lososa dáme stranou. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut.
4.
Do smetany vmícháme mouku a přilejeme k cibuli a žampionům.
5.
Podáváme s vařeným bramborem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 64 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
778.53 kcal |
Protein |
25.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.18 g
8.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
67.79 g
39.72 g
|
Reklama
Reklama