Cibulačka

Hustá a skvělá polévka s vynikající chutí. Potřebujete jen pár ingrediencí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na větší kostičky. Vezmeme velký hrnec, velký průměr dna. Dáme rozehřát máslo a sádlo. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Dlouze restujeme a stále mícháme. Sádla přidávejte podle potřeby, záleží na velikosti cibule. Cibule musí být v tuku hodně obalená. Restujte až do zhnědnutí cibule, minimálně 10 minut.
3.
Poté zaprášit moukou a dobře promíchat. Zalijeme vodou, přidáme bujón a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut. Stále mícháme.
4.
Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s krutony.

Od: Iva V, 19.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
258.61 kcal
Protein
1.89 g
Sacharidy
z toho cukr
12.02 g
4.01 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.17 g
10.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama