Cibulačka
- Přidat foto
-
Reklama
Hustá a skvělá polévka s vynikající chutí. Potřebujete jen pár ingrediencí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na větší kostičky. Vezmeme velký hrnec, velký průměr dna. Dáme rozehřát máslo a sádlo. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Dlouze restujeme a stále mícháme. Sádla přidávejte podle potřeby, záleží na velikosti cibule. Cibule musí být v tuku hodně obalená. Restujte až do zhnědnutí cibule, minimálně 10 minut.
3.
Poté zaprášit moukou a dobře promíchat. Zalijeme vodou, přidáme bujón a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut. Stále mícháme.
4.
Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s krutony.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
258.61 kcal |
Protein |
1.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.02 g
4.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.17 g
10.97 g
|
Reklama
Reklama