Cibulačka se sýrem a toustem

Cibulačka pochází z Francie a jedná se o opravdu jednoduchou a naprosto vynikající polévku. Vystačíte si s pár surovinami ale výsledný efekt je k nezaplacení. Však zkuste sami!

Reklama

Ingredience

Na závěr

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půl kolečka.
2.
Na pánvi si rozehřejeme máslo a cibuli na něm necháme zesklovatět. Zaprášíme moukou a uděláme světlou jíšku.
3.
Zalijeme vývarem a povaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme podle chuti.
4.
Toustový chléb opečeme na másle dozlatova.
5.
Polévku nalijeme na talíř, nahoru dáme opečený toustový chléb a zasypeme jej nahrubo nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 22.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
193.95 kcal
Protein
6.87 g
Sacharidy
z toho cukr
24.36 g
7.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.91 g
4.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama