Cibulačka se sýrem a toustem
- Přidat foto
-
Reklama
Cibulačka pochází z Francie a jedná se o opravdu jednoduchou a naprosto vynikající polévku. Vystačíte si s pár surovinami ale výsledný efekt je k nezaplacení. Však zkuste sami!
Reklama
Ingredience
Na závěr
Postup přípravy
1.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půl kolečka.
2.
Na pánvi si rozehřejeme máslo a cibuli na něm necháme zesklovatět. Zaprášíme moukou a uděláme světlou jíšku.
3.
Zalijeme vývarem a povaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme podle chuti.
4.
Toustový chléb opečeme na másle dozlatova.
5.
Polévku nalijeme na talíř, nahoru dáme opečený toustový chléb a zasypeme jej nahrubo nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
193.95 kcal |
Protein |
6.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.36 g
7.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.91 g
4.11 g
|
Reklama
Reklama