Kachní srdíčka na zeleném pepři
- Přidat foto
-
Reklama
Kachní srdíčka můžeme dělat na různé způsoby, u nás doma je máme nejraději na zeleném pepři se smetanovou omáčkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Srdíčka si dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Vaříme 40 minut.
2.
Po uvaření si odkrojíme roztřepené konce.
3.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo, opečeme cibuli na kostky, přidáme uvařená srdíčka, osolíme, opepříme, dáme hořčici, vložíme houby a vaříme.
4.
Až houby změknou, přilijeme smetanu, přidáme zelený pepř a vaříme do zhoustnutí.
5.
Můžeme podávat se zeleninou, rýží nebo pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
655.24 kcal |
Protein |
28.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.18 g
4.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
55.68 g
28.84 g
|
Reklama
Reklama