Srdíčka na čínský způsob, rýže
- Přidat foto
-
Reklama
Jídla na čínský způsob se dají dělat z různých druhů masa. Vyzkoušejte libová kuřecí srdíčka a možná vás jejich chuť překvapí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Srdíčka opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zhruba jednu hodinu vaříme.
2.
Mezi tím si připravíme rýží, podle návodu na obalu.
3.
Nakrájíme si na tenké nudličky všechnu zeleninu, česnek na plátky a cibuli na tenká kolečka.
4.
Měkká srdíčka scedíme, odstraníme nepěkné konce a překrojíme na půlky.
5.
Vložíme do misky, přidáme vejce a všechno koření. Promícháme a necháme chvíli odpočinout.
6.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a srdíčka na něm zprudka opečeme. Přidáme všechnu zeleninu a chvíli dusíme tak, aby nám zelenina zůstala křupavá.
7.
Dochutíme sójovou omáčkou a můžeme podávat společně s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
669.85 kcal |
Protein |
39.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
64.16 g
8.59 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.62 g
7.90 g
|
Reklama
Reklama