Frittata s ledovým salátem
- Přidat foto
-
Reklama
Chutná a rychle připravená omeleta inspirovaná pokrmy slunné Itálie. Vyzkoušejte ji jako snídani i jako předkrm. Pokud byste chtěli zůstat věrni typickým ingrediencím použijte parmazán.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Salát nakrájejte na menší kousky, operte na cedníku a nechejte dobře okapat.
2.
Sýr nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte s rozšlehanými vejci, solí a pepřem.
3.
Na pánvi rozehřejte trochu oleje a vlijte vejce. Přidejte salát a na mírnou teplotu restujte.
4.
Opatrně otočte, pomáhám si malým krájecím prkýnkem, které vsunu pod omeletu. Propečte i druhou stranu. Omeleta musí zůstat křehká a neměla by zhnědnout. Podávejte teplou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
3 min příprava 10 min vaření 13 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
244.68 kcal |
Protein |
18.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.83 g
0.63 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.78 g
9.54 g
|
Reklama
Reklama