Bramborová frittata s chřestem
- Přidat foto
-
Reklama
Frittata je vyšší než naše klasická vaječná omeleta a taky obsahuje více surovin. Hotová je během chvíle a chutná skvěle.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a opékáme.
2.
Brambory si oloupeme, prolisujeme přes sítko na bramborový salát přímo do pánve. Opékáme dozlatova.
3.
Chřest zbavíme tvrdých konců, oloupeme škrabkou na brambory a nakrájíme na kousky. Špičky si necháme větší a použijeme na ozdobu.
4.
Chřest vložíme do pánve, společně s překrájenými rajčaty. Osolíme, opepříme, přidáme medvědí česnek a pečeme do změknutí chřestu.
5.
Vejce si rozšleháme se smetanou a nalijeme do pánve. Plamen zmírníme a přikryjeme poklicí. Necháme zhruba 8 minut dokud se nám nevytvoří pevná frittata.
6.
Můžeme podávat s čerstvou zeleninou a dipem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
360.88 kcal |
Protein |
12.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.33 g
4.46 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.64 g
9.28 g
|
Reklama
Reklama