Bramborová frittata s chřestem

Frittata je vyšší než naše klasická vaječná omeleta a taky obsahuje více surovin. Hotová je během chvíle a chutná skvěle.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a opékáme.
2.
Brambory si oloupeme, prolisujeme přes sítko na bramborový salát přímo do pánve. Opékáme dozlatova.
3.
Chřest zbavíme tvrdých konců, oloupeme škrabkou na brambory a nakrájíme na kousky. Špičky si necháme větší a použijeme na ozdobu.
4.
Chřest vložíme do pánve, společně s překrájenými rajčaty. Osolíme, opepříme, přidáme medvědí česnek a pečeme do změknutí chřestu.
5.
Vejce si rozšleháme se smetanou a nalijeme do pánve. Plamen zmírníme a přikryjeme poklicí. Necháme zhruba 8 minut dokud se nám nevytvoří pevná frittata.
6.
Můžeme podávat s čerstvou zeleninou a dipem.

Od: Petuler, 15.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
360.88 kcal
Protein
12.22 g
Sacharidy
z toho cukr
18.33 g
4.46 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.64 g
9.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama